Modelowanie Kobiecej Sylwetki FB&M

Trening Personalny

Blog

Cennik

Grafik

O mnie

Oferta

Ekipa Garden

ANALIZA SKŁADU CIAŁA I TESTY

Współpraca

BROWNI Z CZERWONEJ FASOLI Z SOSEM JAGODOWYM

BROWNIE Z CZERWONEJ FASOLI Z SOSEM JAGODOWYM

Skład:

  • 200 GRAM SERKA WIEJSKIEGO,
  • 2 PUSZKI CZERWONEJ FASOLI,
  • 6 JAJEK,
  • SZCZYPTA SOLI 3 GRAMY,
  • 6 ŁYŻEK KAKAO,
  • 120 GRAM MASŁA ORZECHOWEGO,
  • 200 GRAM PŁATKÓW OWSIANYCH ZMIKSOWANYCH NA MĄKĘ,
  • 80 GRAM CUKRU,
  • 100 GRAM CZEKODŻEM Z WIŚNIĄ BELGIJSKĄ
  • 50 GRAM BLANSZOWANYCH PŁATKÓW MIGDAŁOWYCH.

Skład sosu:

  • 200 GRAM SERKA WIEJSKIEGO,
  • 200 GRAM MROŻONYCH CZARNYCH
  • JAGÓD,
  • 2 ŁYŻKI MIODU.

Krok po kroku:

  • JAJKA Z CZERWONĄ FASOLĄ MIKSUJEMY W KIELICHOWYM BLENDERZE NA GŁADKĄ MASĘ , NASTĘPNIE DODAJEMY SEREK WIEJSKI, MASŁO ORZECHOWE I CZEKODŻEM
  • W OSOBNEJ MISCE MIESZAMY MĄKĘ Z PŁATKÓW OWSIANYCH, CUKIER , 4 ŁYŻKI KAKAO I SÓL,
  • NASTĘPNIE WLEWAMY MOKRE SKŁADNIKI DO MISKI,
  • PIEKARNIK NASTAWIAMY NA 170 O C TERMOOBIEG I PIECZEMY OKOŁO 20-25 MIN,
  • NAJLEPIEJ SMAKUJE PO 30 MINUTACH OD WYCIĄGNIĘCIA Z PIECA,
  • I W TYM CZASIE GDY STYGNIE PRZYGOTOWUJEMY
  • POLEWĘ: NA MAŁEJ PATELNI WLEWAMY 100 ML WODY,
  • WSYPUJEMY 2 ŁYŻKI KAKAO I 30 GRAM CUKRU, INTENSYWNIE
  • MIESZAJĄC CZEKAMY, AŻ ZGĘSTNIEJE I POLEWAMY BROWNI I POSYPUJEMY MIGDAŁAMI.

Makro:

WĘGLOWODANY:  23,42 G

TŁUSZCZE :   10,08 G

BIAŁKO : 12,82 G

245,6 KCAL/100gr

barbara kurpas

Barbara Kurpas

Założycielka Garden Active Body&Mind. Pasjonatka i propagatorka zdrowego stylu życia.

Pozwól Ciału
Rozkwitnąć

ZACZNIJ JUŻ DZIŚ

Dołącz do nas zadzwoń lub napisz i pozwól rozkwitnąć swojemu ciału

Ta strona używa plików cookies! Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.