Modelowanie Kobiecej Sylwetki FB&M

Trening Personalny

Blog

Cennik

Grafik

O mnie

Oferta

Ekipa Garden

ANALIZA SKŁADU CIAŁA I TESTY

Współpraca

CIACHO BIAŁKOWE BUENO MALINOWE

CIACHO BIAŁKOWE BUENO MALINOWE

Skład:

• 400 GRAM SERKA WIEJSKIEGO,
• 3 JOGURTY PROTEINOWE NATURALNE PO 150 GRAM KAŻDY,
• SZCZYPTA SOLI 3 GRAMY,
• 6 JAJEK,
• SZKLANKA MĄKI,
• CUKIER Z PRAWDZIWĄ WANILIĄ,
• 100 GRAM CUKRU,
• 750 GRAM MALIN MROŻONYCH,
• 3 CZEKOLADY MILKA Z ORZECHMI PO 100 GRAM,
• JOGURT GRECKI GĘSTY 400 GRAM,
• ŻELATYNA DO DESERÓW,
• 3 GALARETKI MALINOWE,

Krok po kroku:

• JAJKA Z CZERWONĄ FASOLĄ MIKSUJEMY W KIELICHOWYM BLENDERZE NA GŁADKĄ MASĘ , NASTĘPNIE DODAJEMY SEREK WIEJSKI, MASŁO ORZECHOWE I CZEKODŻEM,
• W OSOBNEJ MISCE MIESZAMY MĄKĘ Z PŁATKÓW OWSIANYCH, CUKIER , 4 ŁYŻKI KAKAO I SÓL, NASTĘPNIE WLEWAMY MOKRE SKŁADNIKI DO MISKI,
• PIEKARNIK NASTAWIAMY NA 170 C TERMOOBIEG I PIECZEMY OKOŁO 20-25 MIN,
• NAJLEPIEJ SMAKUJE PO 30 MINUTACH OD WYCIĄGNIĘCIA Z PIECA,
• I W TYM CZASIE GDY STYGNIE PRZYGOTOWUJEMY POLEWĘ: NA MAŁEJ PATELNI WLEWAMY 100 ML WODY,
• WSYPUJEMY 2 ŁYŻKI KAKAO I 30 GRAM CUKRU, INTENSYWNIE MIESZAJĄC CZEKAMY, AŻ ZGĘSTNIEJE I POLEWAMY BROWNI I POSYPUJEMY MIGDAŁAMI.

Makro:

WĘGLOWODANY:  23,42 G

TŁUSZCZE :   10,08 G

BIAŁKO : 12,82 G

245,6 KCAL/100gr

barbara kurpas

Barbara Kurpas

Założycielka Garden Active Body&Mind. Pasjonatka i propagatorka zdrowego stylu życia.

Pozwól Ciału
Rozkwitnąć

ZACZNIJ JUŻ DZIŚ

Dołącz do nas zadzwoń lub napisz i pozwól rozkwitnąć swojemu ciału

Ta strona używa plików cookies! Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.