Modelowanie Kobiecej Sylwetki FB&M

Trening Personalny

Blog

Cennik

Grafik

O mnie

Oferta

Ekipa Garden

ANALIZA SKŁADU CIAŁA I TESTY

Współpraca

Edytuj wpis „DESER NA MLEKU MIGDAŁOWYM GRUSZKA I KIWI Z SIEMIENIEM LNIANYM” ‹ STUDIO GARDEN — WordPress

DESER NA MLEKU MIGDAŁOWYM GRUSZKA I KIWI Z SIEMIENIEM LNIANYM

Idealne na potreningowy posiłek gdy trenujesz wieczorem.

Skład:

  • 100 ML MLEKA MIGDAŁOWEGO DOMOWEGO,
  • 5 GRAM PRAŻONEGO SIEMIENIA LNIANEGO,
  • 250 GRAM SERKA WIEJSKIEGO 3 %,
  • 100 GRAM GRUSZKI,
  • 1 SZTUKA KIWI,

Krok po kroku:

MIGDAŁY  WIECZOREM WSYPUJEMY DO MISKI I  ZALEWY WRZĄTKIEM, POZOSTAWIAMY NA NOC, NASTĘPNEGO DNIA OBIERAMY JE ZE SKÓRKI, PŁUCZEMY POD WODĄ I WRZUCAMY DO MIKSERA KIELICHOWEGO, ZALEWAMY 800 ML PRZEGOTOWANEJ WODY I MIKSUJEMY NA GŁADKO, AŻ SIĘ ZROBI BIAŁY KOLOR WODY, PRZEZ GAZĘ ODSĄCZAMY PŁYN DO SZCZELNEGO NACZYNIA, A Z SUCHYCH CZĘŚCI MIGDAŁÓW MOŻEMY ZROBIĆ SEREK NA KANAPKI LUB UŻYĆ DO ZAGĘSZCZANIA ZUPY. MLEKO MIGDAŁOWE W LODÓWCE MOŻEMY TRZYMAĆ DO 7 DNI.

PRZED TRENINGIEM DAJEMY DO MISECZKI

SIEMIĘ LNIANE I ZALEWAMY MLEKIEM MIGDAŁOWYM,

PO 10 MIN DODAJEMY SEREK WIEJSKI I POKROJONE

OWOCE, MOŻESZ RÓWNIEŻ WSZYSTKIE SKLADNIKI WRZUCIĆ DO SZEJKERA I ZMIKSOWAĆ NA KOKTAJL.  SMACZNEGO =)

Makro:

WĘGLOWODANY:  38,6 G

TŁUSZCZE :   17,3 G

BIAŁKO : 29,3 G

417 KCAL/100gr

barbara kurpas

Barbara Kurpas

Założycielka Garden Active Body&Mind. Pasjonatka i propagatorka zdrowego stylu życia.

Pozwól Ciału
Rozkwitnąć

ZACZNIJ JUŻ DZIŚ

Dołącz do nas zadzwoń lub napisz i pozwól rozkwitnąć swojemu ciału

Ta strona używa plików cookies! Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.