Modelowanie Kobiecej Sylwetki FB&M

Trening Personalny

Blog

Cennik

Grafik

O mnie

Oferta

Ekipa Garden

ANALIZA SKŁADU CIAŁA I TESTY

Współpraca

FUNK POTRENINGÓWKA DWUJAJOWY OMLET ZE SZPINAKIEM I SEREM MOZARELLA

DWUJAJOWY OMLET ZE SZPINAKIEM I SEREM MOZARELLA

Idealne na potreningowy posiłek gdy trenujesz wieczorem.

Skład:

  • 2 JAJKA
  • 40 GRAM SZYNKI Z INDYKA,
  • 100 GRAM POMIDORKI CHERRY ŚLIWKOWE,
  • 20 GRAM MĄKI Z KASZY JAGLANEJ,
  • 1 GARŚĆ SZPINAKU,
  • 75 GRAM SERA MOZARELLA LIGHT,
  • ULUBIONE ZIOŁA SUSZONE,
  •  2 ZĄBKI CZOSNKU,
  • 2 ŁYŻECZKI NATKI PIETRUSZKI.

Krok po kroku:

  • KROIMY SZYNKĘ I SER NA CIENKIE  PASECZKI ,
  • UMYTE  POMIDORKI PRZECINAMY NA ĆWIARTKI ( PÓŁ I PÓŁ =) ,
  • SIEKAMY DROBNO NATKĘ PIETRUSZKI  I CZOSNEK,
  • W MISCE  ROZBIJAMY 2 JAJKA , SKORUPKI WYRZUCAMY, BIAŁKO I ŻÓŁTKO ROZSTRZEPUJEMY NA GŁADKĄ MASĘ , DODAJEMY ZIOŁA ,  CZOSNEK, UMYTY SZPINAK, ĆWIARTKI POMIDORKÓW, PASECZKI SERA I MOZARELLI I MIESZAMY,
  • ROZGRZEWAMY PATELNIĘ , USTAWIAMY NA ŚREDNIĄ SIŁĘ PALNIKA, NASTĘPNIE WLEWAMY NA PATELNIĘ NASZĄ MIESZANKĘ  I PRZYKRYWAMY POKRYWKĄ – CIEPŁO BARDZIEJ RÓWNOMIERNIE SIĘ ROZMIESZCZA, OMLET STAJE SIĘ  BARDZIEJ PUSZYSTY I SZYBCIEJ DOCHODZI,
  • PO 2 MINUTACH OBRACAMY NA DRUGĄ STRONĘ, POSYPUJEMY NATKĄ PIETRUSZKI I PRZYKRYWAMY POKRYWKĄ JESZCZE NA 3 MINUTY.
  • GOTOWY OMLET PRZEKŁADAMY DO POJEMNIKA I

PĘDZIMY NA TRENING =)

Makro:

WĘGLOWODANY:  25,7 G

TŁUSZCZE : 19,1 G

BIAŁKO : 40 G

431 KCAL/100gr

barbara kurpas

Barbara Kurpas

Założycielka Garden Active Body&Mind. Pasjonatka i propagatorka zdrowego stylu życia.

Pozwól Ciału
Rozkwitnąć

ZACZNIJ JUŻ DZIŚ

Dołącz do nas zadzwoń lub napisz i pozwól rozkwitnąć swojemu ciału

Ta strona używa plików cookies! Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.