Modelowanie Kobiecej Sylwetki FB&M

Trening Personalny

Blog

Cennik

Grafik

O mnie

Oferta

Ekipa Garden

ANALIZA SKŁADU CIAŁA I TESTY

Współpraca

FUNK POTRENINGÓWKA PIERŚ Z INDYKA W SOSIE CZOSNKOWO PIETRUSZKOWYM

PIERŚ Z INDYKA W SOSIE CZOSNKOWO PIETRUSZKOWYM

Idealne na potreningowy posiłek gdy trenujesz wieczorem.

Skład:

  • 150 GRAM PIERSI Z INDYKA,
  • 150 GRAM POMIDORKI CHERRY ŚLIWKOWE,
  • 120 GRAM MIX SAŁAT,
  • 50 GRAM MARCHEWKI,
  • 50 GRAM JOGURTU NATURALNEGO 3%,
  • 25 GRAM SUCHEJ KASZY JAGLANEJ,
  • 30 GRAM CEBULI SZALOTKI,
  • 10 GRAM PESTEK DYNI,
  • 1 ŁYŻKA SOKU ZE  ŚWIEŻEJ CYTRYNY,
  • ULUBIONE ZIOŁA SUSZONE,
  • 5 SZT OLIWKI CZARNEJ LUB ZIELONEJ,
  • 2 ZĄBKI CZOSNKU,
  • 2 ŁYŻECZKI NATKI PIETRUSZKI.

Krok po kroku:

  • W POJEMNIKU NA SOS LUB MAŁEJ MISECZCE, LUB TEŻ MAŁYM SŁOIKU MIESZAMY JOGURT, SOK Z CYTRYNY, ULUBIONE ZIOŁA, WYCIŚNIĘTY CZOSNEK I PIETRUSZKĘ,
  • KASZĘ JAGLANĄ PRAŻYMY NA SUCHEJ MAŁEJ PATELNI, TAK DŁUGO, AŻ POCZUUJEMY ORZECHOWY ZAPACH, NASTĘPNIE ZALEWAMY 70 ML WRZĄTKU I GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU, POD PRZYKRYCIEM, OKOŁO 15 MINUT ( OGÓLNE PROPORCJE 1 SZKLANKA KASZY JAGLANEJ NA 2,5 SZKLANKI WRZĄTKU),
  • PIERŚ Z INDYKA GOTUJEMY WEDŁUG UZNANIA: W WOWDZIE LUB NA PARZE,
  • MYJEMY WARZYWA I JEŚLI TAKA POTRZEBA -SAŁATĘ,
  • DO ZAMYKANEGO POJEMNIKA DAJEMY SAŁATĘ , KAWAŁKI PIERSI Z INDYKA, UGOTOWANĄ I OSTUDZONĄ KASZĘ JAGLANĄ, POKROJONE POMIDORKI, POSZATKOWANĄ CEBULKĘ, MARCHWKĘ POKROJONĄ NA MAŁĄ KOSTKĘ, OLIWKI I PRAŻONE PESTKI DYNI, SOS ZABIERAMY W OSOBNYM POJEMNIKU I DODAJEMY TUŻ PRZED ZJEDZENIEM.                            SMACZNEGO =)      

Makro:

WĘGLOWODANY:  50,4 G

TŁUSZCZE :   18,5 G

BIAŁKO : 33,3 G

511 KCAL/100gr

barbara kurpas

Barbara Kurpas

Założycielka Garden Active Body&Mind. Pasjonatka i propagatorka zdrowego stylu życia.

Pozwól Ciału
Rozkwitnąć

ZACZNIJ JUŻ DZIŚ

Dołącz do nas zadzwoń lub napisz i pozwól rozkwitnąć swojemu ciału

Ta strona używa plików cookies! Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.