Modelowanie Kobiecej Sylwetki FB&M

Trening Personalny

Blog

Cennik

Grafik

O mnie

Oferta

Ekipa Garden

ANALIZA SKŁADU CIAŁA I TESTY

Współpraca

TUŃCZYK Z CZERWONYMI WARZYWAMI

TUŃCZYK Z CZERWONYMI WARZYWAMI

Idealne na potreningowy posiłek gdy trenujesz wieczorem.

Skład:

  • 150 GRAM TUŃCZYKA W SOSIE WŁASNYM,
  • 150 GRAM POMIDORKI CHERRY ŚLIWKOWE,
  • 120 GRAM MIX SAŁAT,
  • 120 GRAM PAPRYKI,
  • 1 ŁYŻKA OLIWA Z OLIWEK Z PIERWSZEGO TŁOCZENIA,
  • 55 GRAM CEBULA SZALOTKA,
  • 1 KROMKA (35 GRAM) PIECZYWO PEŁNOZIARNISTE,
  • 1 ŁYŻKA SOKU ZE  ŚWIEŻEJ CYTRYNY,
  • ULUBIONE ZIOŁA SUSZONE,
  • ŁYŻKA WODY.

Krok po kroku:

  • W POJEMNIKU NA SOS LUB MAŁEJ MISECZCE, LUB TEŻ MAŁYM SŁOIKU MIESZAMY OLIWĘ Z OLIWEK, SOK Z CYTRYNY, WODĘ I ULUBIONE ZIOŁA,
  • MYJEMY WARZYWA I JEŚLI TAKA POTRZEBA -SAŁATĘ,
  • KROIMY KROMKĘ CHLEBA NA GRZANKI I PRAŻYMY NA SUCHEJ PATELNI BY STAŁY SIĘ CHRUPKIE,
  •  DO ZAMYKANEGO POJEMNIKA DAJEMY SAŁATĘ , KAWAŁKI TUŃCZYKA, POKROJONE POMIDORKI, POSZATKOWANĄ CEBULKĘ I PAPRYKĘ POKROJONĄ NA MAŁĄ KOSTKĘ,
  • SOS I GRZANKI ZABIERAMY W OSOBNYCH POJEMNIKACH I DODAJEMY DO SAŁATKI TUŻ  PRZED ZJEDZENIEM .     

Makro:

WĘGLOWODANY:  38,7 G

TŁUSZCZE : 13,8 G

BIAŁKO : 33,7 G

410 KCAL/100gr

barbara kurpas

Barbara Kurpas

Założycielka Garden Active Body&Mind. Pasjonatka i propagatorka zdrowego stylu życia.

Pozwól Ciału
Rozkwitnąć

ZACZNIJ JUŻ DZIŚ

Dołącz do nas zadzwoń lub napisz i pozwól rozkwitnąć swojemu ciału

Ta strona używa plików cookies! Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.